Camping de la Plage heeft nieuwe mobilhomes



Sinds twee weken beschikt Camping de la Plage over maar liefst zestien nieuwe mobilhomes. U vraagt zich misschien af waarom in eens zoveel? De reden hiervoor is dat de directie heeft besloten om zich meer dan ooit te richten op de kwaliteit van de mobilhomes. Om te zorgen dat u altijd over een recente mobilhome beschikt, worden de mobilhomes om de zes jaar vervangen.

Van de zestien genoemde mobilhomes, dienen er zes ter vervanging en tien als uitbreiding van onze mobilhomeverblijven. In percentage uitgedrukt is in 2008 meer dan 90% van de mobilhomes jonger dan 5 jaar en 50% van de mobilhomes is nieuw.

Dit jaar is er gekozen voor de merken: IRM, Louisiane en O’hara. Ze vallen in de categorie, ‘6 slaapplaatsen’ of ‘Cottage de Bretagne’. Om de nieuwe modellen te onderscheiden: een model beschikt over een ouderslaapkamer groot genoeg om een babybed in te plaatsen, en de andere modellen hebben 3 bedden in de kinderslaapkamer. Alle beschikken ze over de nieuwste verbeteringen: betere isolatie, het respecteren van de omgeving en "vakantie" kleuren. Daarnaast beschikken de mobilhomes over een houten terrras op de grond of een verhoogd terras.

Mobilhomes besteld en dan...

De verkoper levert via een transportbedrijf de mobilhomes voor de camping af. Klaar! Niet dus, er zit wat meer werk aan vast om u een idee te geven hoeveel tijd dat kost heb ik tussen haakjes het aantal personen en uren per handeling vermeld.

De mobilhomes dienen nu geplaatst te worden, met een traktor worden ze de camping binnen gereden en naar de juiste kampeerplek gebracht (3 pers x 2 uur). Met behulp van verschillend gereedschap wordt hij op de juiste plek gerold en waterpas gezet (2 pers x 2 uur). Nu worden elektriciteit, water en afvoer aangesloten op de mobilhome (2 pers x 3 uur). Natuurlijk heeft u een bed en koelkast nodig in de mobilhome, dus worden bedden in elkaar gezet en een koelvries-combinatie geïnstalleerd (1 pers x 2 uur). Als laatst wordt de mobilehome van top tot teen schoongemaakt en het servies op zijn plaats gezet (1 pers x 8 uur).

Na 26 werkuren is de mobilhome gereed om de eerste klanten te ontvangen. Vanaf 30 april tot en met 14 september bent u van harte welkom om het resultaat in het echt te bekijken.

Vorige week had ik u beloofd over meerdere verbeteringen te spreken. Ik vond het belangrijker om het gehele proces van het plaatsen van een mobilhome te vertellen. Daarom houdt u de andere verbeteringen nog van mij tegoed.

Volgende week vertel ik u over het dorp La Trinité sur Mer waar de camping is gevestigd. Vragen, suggesties en/of opmerkingen blijven van harte welkom.

Alvast een prettig weekend gewenst en tot volgende week,

Met vriendelijke groet,


Bram van Camping de la Plage

Reacties

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?