Waar ligt Camping de la Plage en wat heeft zij u te bieden?

Onze camping ligt in het zuiden van Bretagne in de streek van Morbihan in het plaatsje La Trinité sur Mer . Camping de la Plage heeft een unieke ligging, want zij bevindt zich rechtstreeks aan een fijn zandstrand aan de Atlantische oceaan, aan de zuidkant van de Baai van Quiberon. Het natuurpark met duinen en bos draagt bij aan deze bijzondere locatie. De beroemde haven van La Trinité sur Mer ligt op 1,5 km afstand en Carnac op 4 km afstand.
Camping de la Plage is een vier sterren camping, waar u directe toegang heeft tot het strand. U hoeft geen weg over te steken, maar loopt via de camping meteen het strand op. Zodat u wanneer u maar wilt een duik kunt nemen in zee. Voor strandliefhebbers die liever zonnebaden, biedt het fijne zandstrand uitkomst.
Camping de la Plage vindt ontspanning, comfort, rust en privacy van de klant erg belangrijk. Het comfort wordt geboden door de diverse diensten: onze bar-restaurant-creperie en afhaalmaaltijden, bakker en kruidenierswinkel bevinden zich op 200 m. afstand (i.v.m. de rust) van de camping. Vanaf 19 mei zijn deze diensten open. De bar-restaurant geeft uitzicht op zee en tijdens het hoogseizoen (5 juli – 30 augustus) vinden hier verschillende concerten plaats. Verschillende voorzieningen dragen bij aan uw welzijn: zo is er verwarmd sanitair met gratis warm en koud water en een bubbelbad om u te ontspannen.
Er zijn diverse gratis faciliteiten: zwembad , waterglijbanen, kinderbad, ballenbak, tv- en videoruimte, tafeltennis en –voetbal en een basketbalterrein.
Tegen betaling kunt u fietsen en kano’s huren. Er is een midgetgolfbaan en onder de bar is een speelhal met biljard en videogames. U hoeft zich dus niet te vervelen tijdens uw vakantie.
Alle kampeerplekken beschikken over elektriciteit en een wateraansluiting en –afvoer. Zij zijn gemiddeld 100 m² groot en afgeschermd door struiken of heggen.
De camping heeft daarnaast drie soorten mobilhomes, met moderne uitrusting: een afgescheiden toilet, douche, wastafel, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, magnetronoven en kookplaat, etc. Elke mobilhome beschikt over twee slaapkamers en een woonkamer met keuken.
In het hoogseizoen wordt onze camping vooral bezocht door families. Tijdens deze periode zijn er twee gratis kinderclubs, die zes dagen per week vertier aan uw kinderen bieden. Daarnaast worden er ook gratis video-avonden en sportwedstrijden gehouden, en kunt u ’s-morgens aquagymen.
Tijdens deze drukke periode ziet onze campingbewaker toe op de rust tijdens de avonduren. Tussen 8.00 en 22.30 uur is de camping gesloten voor het verkeer.
In het voorseizoen en naseizoen, wordt onze camping vooral bezocht door stelletjes, maar ook door mensen die al vroeg willen genieten van het aangename weer, en de stranden graag voor zichzelf hebben. Onze camping biedt voor ieder wat wils.
Als u onze camping heeft bezocht, dan zijn we erg benieuwd naar uw mening. Anderzijds, heeft u vragen en/of opmerkingen laat dit dan ook via onze blog weten.
Tot volgende week dan vertel ik u over de geschiedenis van Camping de la Plage.

Groeten,

Reacties

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?