CAMPING DE LA PLAGE HEEFT NIEUWE INTERNETSITE

Misschien heeft u het al gemerkt, maar sinds enige tijd hebben we een nieuwe internetsite. Deze is nog completer en beschikt over meerdere rubrieken. Zo kunt u op de pagina 'Uw foto's', de foto's downloaden die gemaakt zijn tijdens uw vakantieperiode. De foto's zijn nu ook makkelijker te vergroten, door een simpele rechtermuisklik. Vervolgens kunt u ze bekijken als een diavoorstelling. Daarnaast is het mogelijk om brochures, een plattegrond van de camping en andere informatie direct te downloaden.

Als u al eens op onze camping bent geweest, of u heeft tips om de omgeving te ontdekken, dan kunt u nu uw reactie achterlaten in ons gastenboek. Maar misschien bent u nog nooit op onze camping geweest, bekijk in dat geval onze camping met een zicht van 360 graden. Op deze video kunt u de camping en de omgeving zien. Foto's van onze mobilhomes kunt u hier bekijken.

Onze actualiteitenrubriek houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Wi-Fi
Naast een nieuwe internetsite, bieden we u nu ook een Wi-Fi netwerk op de camping. Als u geen laptop bij u heeft, kunt u internetten op de computer bij de receptie.

Alvast veel surfplezier gewenst.

Groeten,

Bram van Camping de la Plage

Reacties

Anoniem zei…
hoi Bram
Heb je misschien een idee wat de weersberichten de komende week zijn? Wij komen maandag jullie kant op. We hebben er allemaal hartstikke veel zin in. Vooral de kinderen zijn al erg zenuwachtig.
Groetjes Mariël Notten
Beste Mariël,

Bedankt voor je reactie. Helaas, kan ik niet in de toekomst kijken. Maar hierbij geef ik je een website waar ze het weer voorspellen tot en met zaterdag : http://france.meteofrance.com/france/meteo?PREVISIONS_PORTLET.path=previsionsville/56258 . In het kort tot en met zaterdag rond de 21°c en zonnig. Tot volgende week.

Groeten,

Bram van Camping de la Plage

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?