CAMPING DE LA PLAGE ENQUETE 2008

Enige tijd geleden heb ik u over de hoogtepunten vertelt van het campingseizoen. Natuurlijk leuk om foto’s te zien, dat geeft een goed idee over de sfeer. Maar, u zult zich misschien afvragen, hoe onze gasten hun vakantie werkelijk hebben ervaren. Omdat wij dit graag zelf ook willen weten, houden we ieder jaar een enquête.

In het kort een samenvatting van het onderzoek wat is gehouden gedurende het seizoen van 30 april 2008 -14 september 2008. De hoofdmoot van de vragen bestond uit het beoordelen van de diensten van de camping. Onze gasten kon kiezen uit de volgende antwoorden: zeer goed, goed, gemiddeld en slecht.

Onze vakantiegangers zijn het meest tevreden met de receptie (72% zeer goed - 26% goed). Op steenworp afstand volgt de beoordeling van de mobilhomes (66% zeer goed; 25% goed). De kampeerplekken vielen ook in de smaak (59% zeer goed; 32% goed). Onze gasten waarderen de netheid en de camping als geheel (met meer dan 60% zeer goed en rond de 33% goed). De vakantiegangers voelen zich veilig op onze camping (zeer goed 56%; goed 40%). De animatie had de laagste score, maar niettemin een goed resultaat met 29% zeer goed en 42% goed. Slechts 2% vond de animatie slecht.

Daarnaast werden er vragen in het algemeen gesteld. Waaruit blijkt dat onze gasten op de eerste plaats voor de regio komen. Zij zijn erg enthousiast over hun vakantie (60% zeer goed; 35% goed) en dat verklaart waarom 30% van onze vakantiegangers regelmatig wil terugkeren en 62% af en toe. Maar liefst 98% van onze vakantievierders adviseert de camping aan zijn vrienden. Wij zijn trots op het resultaat van het onderzoek, maar dat betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten (se reposer sur ses lauriers). Ook in 2009 zullen we er alles aan doen om het onze gasten nog beter naar de zin te maken. Volgend jaar houden we dezelfde enquête om te constateren of we hier in zijn geslaagd.

Onze regio
Kent u onze regio nog niet of wilt u deze vanuit een andere hoek bekijken, klik dan hier. Kies voor de interactieve kaart, en klik op de sterren, om zo de kust van de megalieten te bewonderen vanuit een luchtballon. U kunt met de muis op het beeld inzoomen en ronddraaien.


Dit is de laatste blog van dit jaar, dus wensen wij u alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Met vriendelijk groet,


Bram van Camping de la Plage

Reacties

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?