CAMPING DE LA PLAGE OPENT

Na de laatste weken hard te hebben gewerkt, is het dan eindelijk zover de camping is geopend sind 30 april. Voor deze datum werd het zwembad schoongemaakt, de mobilhomes ondergingen een poetsbeurt en de kampeerplekken lagen er netjes geknipt bij. De receptie werd voorbereid om de eerste gasten te verwelkomen.

Op de openingsdag komen tijdens de ochtend de eerste (Nederlandse) kampeerders aan. Het begin van wat een drukke dag ging worden. De opening valt voor het hemelvaartsweekend, waardoor veel mensen voornamelijk Fransen van de gelegenheid gebruik maakten om een lang weekend op onze camping door te brengen. Het mooie weer nodigt uit voor een plons in het zwembad. Ook andere activiteiten zijn in trek, zoals midgetgolf en tennis. Door het aantrekkelijke klimaat worden er veel fietsen en kano's verhuurd. Tijdens het pinksterweekend werd onze camping nogmaals druk bezocht. Al onze mobilhomes waren voor deze twee weekenden volgeboekt. Helaas moesten we daardoor klanten weigeren, kampeerplekken hadden we nog wel beschikbaar.
VERNIEUWINGEN
Een tijdje geleden heb ik u verteld over de nieuwe mobilhomes. Naast deze vernieuwing is het sanitairblok gemoderniseerd. Zo kunnen onze kampeerders genieten van vloerverwarming, nieuwe familiecabines, douches, toiletten en de jacuzzi is voorzien van een nieuwe mozaïekachtige wand. Links de foto van voor de verbouwing van het sanitairblok, en rechts erna.


N
a deze twee grote weekenden is het op dit moment rustiger op de camping. Wat mij dus de gelegenheid geeft om voor de blog te schrijven. Door de drukte van de opening is het er al even niet meer van gekomen.


Binnenkort komt de Tour de France vlakbij La Trinité sur Mer, hierover meer in de volgende blog.

Vragen, suggesties en opmerkingen blijven van harte welkom. Groeten,

Bram van Camping de la Plage





Reacties

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?