Concert- en karoaké - Aux terrasse de la Plage - La Trinité sur Mer

Op slechts 150 meter van Camping de la Plage, is ons restaurant en bar Aux Terrasses de la Plage.  U  kunt hier genieten van fruits de mer (zeevruchten), vis, grillades en tapas. Het restaurant biedt u naast lekker eten een schitterend uitzicht op de oceaan en de Baai van Quiberon (zie video).


Onder de bar, bevindt zich een biljarttafel, videospellen en buiten een speeltuin. Zo kunt u optimaal profiteren van uw maaltijd, terwijl de kinderen zich vermaken. Regelmatig vinden concerten en karaokes plaats, onderstaand het programma van 2014.

Swing Tonton
U kunt op bijna alle donderdagen (buiten het hoogseizoen) genieten van een lekkere maaltijd met muziek van Swing Tonton. Francis de gitarist begeleidt Caroline, in een sfeer  Jazz, Blues en zeemansliederen. Gezamenlijk zorgen zij voor een gezellig avond met op het menu: mosselen en friet en Far Breton (soort cake). Begint om 19:30 uur op de volgende data 5, 12, 26 juni en 3 juli. Zij sluiten het seizoen af op 4 en 11 september.
Restaurant - Aux Terrasses de la Plage - Trinité sur Mer
Restaurant - Aux Terrasses de la Plage - Trinité sur Mer

Arvest
Op zaterdag 7 juni om 21:30 uur treedt de groep Arvest op. Deze 4 muzikanten benaderen de traditionele Bretonse muziek op een andere manier. Een verassende en explosieve mix van traditionele muziek en persoonlijke composities om uit je dak te gaan.

Efmu
Op zaterdag 28 juni om 21:30 uur speelt de groep Efmu. Een orginele mix van een gekleurde stem die danst  op het geluid van zijn gitaar, en diverse fluiten en blaasinstrumenten. Efmu deelt met u hun composities en populaire Latijns-Amerikaanse muziek die hun heeft beinvloedt, dit alles in een warme en feestelijke atmosfeer.

Karaoke avond
Op dinsdag 8 juli om 21:30 uur kunt u karaoken. Een sympathieke en leuke sfeer voor de volwassene en de kleintjes!! Ook karaoke op de volgende data: 22 juli, 5 augustus en 19 augustus.

Dockabilly's - Aux Terrasses de la Plage - Trinité sur Mer
Dockabilly's - Aux Terrasses de la Plage
- Trinité sur Mer
Dockabilly’s
Dinsdag 15 juli om 21:30 uur presenteren de Dockabilly’s een niet te missen hitfestival vol van passie en overtuiging. De Dockabilly’s kennen de kunst  en manier van het koppelen van Rock ‘n Roll aan swing. Een spektakel van keuzes, opbeurende ritmes in een pure mix van Rock ‘n Roll, Rockabilly’s, Honky Tonk en Fifties.

PJ’Z Collectif
Op dinsdag 29 juli om 21:30 uur bieden 5 muzikanten een cocktail tussen soulmuziek en funk. Deze groep  laat je bewegen op hun groovy muziek tot diep in de nacht !!!

BI.BA
Dinsdag 12 augustus  om 21:30 uur kunt u genieten van de muzikale creaties van BI.BA. Deze  zijn het resultaat van ecletische invloeden van de Jamaicaanse roots '70,  melodieën van de Indiaanse oceaan en geluiden uitrock en blues’.

SAM’S SOUL
Concert - Aux Terrasses de la Plage Trinité sur Mer
BI.BA - Aux Terrasses de la Plage
- Trinité sur Mer

Op dinsdag 26 augustus  om 21 :30 uur een  rhythm and blues band actief  sinds 2006.  Het repertoire van deze groep uit Rennes bestaat uit zwarte Amerikaanse muziek zoals de Blues Brothers, Muddy Waters, James Brown, Rufus Thomas, Junior Wells en B.B. King…

Groetjes en tot swingze,

Bram van Camping de la Plage

Reacties

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?