Tarzan, luchtkussens en nijlpaarden in de nabije omgeving van…


Camping de la Plage. Dit en nog veel meer spannende dingen zijn te zien en te beleven niet ver van onze camping. Op minder dan 5 km. afstand van Camping de la Plage is er het attractiepark Petit delire (kleine zotheid) voor de families met wat jongere kinderen. Het park bevindt zich in een aangenaam kalm en bebosde omgeving. Wat kunt u hier met uw gezin zoal doen? Buiten zijn er springkussens, trampolines, waterspelen, midgetgolf, skelters en grappige fietsen. Binnen is er een ruimte van 600 m² met spring luchtkussens, een klimrek met buizen, hangbrug, verschillende glijbanen en een labyrint. Hier kunt u gezamelijk een onvergetelijke dag doorbrengen. De openingsdata zijn van 3 april tot en met 12 september 2010.

Foret Adrenaline
Ook in de nabije omgeving ligt het pretpark Foret Adrenaline (bos van de adrenaline). Voor kinderen die hun hun energie kwijt willen. Een pretpark, met velen parcours in de bomen. Gedurende 2 uur kunt u zich uitleven op verschillende banen afhankelijk van uw leeftijd en uw conditie. Elk circuit duurt tussen de 30 en 50 minuten, van 2 jaar tot en met volwassenen. Slingeren aan een liaan als een echte Tarzan, met een kabelbaan naar beneden glijden, hangbruggen, kruipen door buizen, over een kabel lopen, klimmen, dit is allemaal mogelijk. U bent gezekerd en draagt bescherming. Een nieuwe attractie is het parcours Mygale (Vogelspin). Op meer dan 8 meter hoogte je evenwicht bewaren en dat zonder zekering, dus nog spannender. De vangnetten dienen als backup voor de veiligheid. U adrenaline kan hier oplopen tot het maximum! Open vanaf 3 april tot 3 oktober.

Andere uitstapjes
Op ongeveer 5 km afstand, is de bowlingbaan The Masters. Voor het rondscheuren in een kart kunt u terecht bij de kartbaan AJF in Ploemel.

De Zoo van Pont Scorff
Wat verder weg (50 km), maar zeker de moeit waard, de Zoo van Pont Scorff. Een van de mooiste dierentuinen van Europa en meest bezochte toeristische plek van Morbihan. Breng een dag door met de dieren van de 5 continenten. Hier kunt u onder andere de Aziatische olifant, Giraf, Leeuwen, beren, nijlpaarden en neushoorns bewonderen. Tijdens u bezoek kunt u de shows bekijken van zeehonden, zeevogels en papegaaien. De zoo is gedurende het gehele jaar geopend.

Bij iets minder zonnig weer, kunt u met de familie de vlindertuin en het aquarium van Vannes (30 km) bezoeken. In deze stad is er ook een zwembad VANOCÉA.

Diegene die ervaring heeft met deze activiteiten of nog andere leuke idiëen heeft, laat het me weten. Dan vul ik de lijst aan.

Groeten,

Bram van Camping de la Plage

Reacties

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?