DE HOOGTEPUNTEN VAN CAMPING DE LA PLAGE 2008


Nu de dagen korter en kouder beginnen te worden is er niks mooiers dan terug te kijken op de hoogtepunten van het campingseizoen 2008. Een hiervan was de nacht van de rillingen georganiseerd door ons animatieteam. Deze spooktocht speelde zich af in de diepe nacht, met kapitein Eenoog en zijn kameraden in de hoofdrol.
Kinderclubs Sharky en Sardines
Kinderclubs 'Sharky' en 'Sardines' zorgden voor het nodige vertier voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Zo werd er
geschminkt, geschilderd, zandkastelen gebouwd en strandspelen georganiseerd...
Dit jaar nieuw, was het karten. Er waren maar een aantal plekken beschikbaar, en helaas overtrof de vraag het aanbod. In totaal werd er meer dan een kwartier gekart en vond er een echte prijs uitreiking op het erepodium plaats.
Daarnaast waren er velen andere spektakels zoals concerten, karaoke, een circus, diverse sportieve toernooien waaronder: beachvolleybal, tafeltennis, tennis, voetbal. Het grootste succes was dit jaar het jeu de boules toernooi wat vanwege de vele deelnemers in meerdere dagen werd opgesplitst.
Ook kon men kennis maken met duiken in ons zwembad, paardrijden in de manége, sumoworstelen etc....
Kortom voor iedereen was er wel wat te bleven in het campingseizoen van 2008. Wij danken als eerst al onze gasten voor al weer een geslaagd campingseizoen. Onze medewerkers kijken er al naar uit om u weer in 2009 te mogen ontvangen.
Binnenkort een nieuwe blog, met daarin de activiteiten die plaatsvinden wanneer de camping is gesloten voor het publiek.

Met vriendelijke groet,

Reacties

Anoniem zei…
Mooie foto's, ik mis alleen een foto van jou ertussen. :)
Anoniem zei…
Bedankt voor je reactie, en goed gezien. Ik ben diegene geweest die de foto heeft genomen :)

Populaire posts van deze blog

SLECHT WEER IN BRETAGNE ???

HOE VANG IK SCHELPDIEREN EN SCHAALDIEREN IN ZUID-BRETAGNE?

Wat betekent Ker in het Bretons?